divendres, 29 d’abril del 2016

30 d'abril | JORNADA PLA DESENVOLUPAMENT COMUNITARI BUFALÀ I MONTIGALÀ

CONVOCATÒRIA PLENARI/JORNADA PDC BUFALÀ I MONTIGALÀ
Dissabte 30 d’abril de 2016 de 10 a 14 h
A l’Associació de Veïns i Veïnes de Bufalà
Plaça Maria Aurèlia Capmany, 6


Benvolguts i Benvolgudes:

Des del grup motor del PDC (Pla de desenvolupament comunitari) Bufalà i Montigalà valorem que és molt important fer una trobada conjunta de tots els agents socials del territori (entitats, veïnat, personal tècnic...) per mostrar el treball que hem realitzat durant aquest any. Hem elaborat una aproximació diagnòstica i un pla d’actuació comunitària i ho volem compartir amb vosaltres amb l’objectiu de millorar els nostres barris, especialment la qualitat de vida de les persones que hi vivim, cadascú fent aportacions des del seu àmbit.

En aquest plenari/jornada el grup motor del PDC volem donar a conèixer el treball fet i impulsar la creació de dues comissions de treball per valorar i acordar cap a on hem de seguir caminant.
Estem a  una època de pocs recursos econòmics, però al territori hi ha molts recursos humans (entitats, serveis i veïnat), així com molts projectes i activitats que s’estan realitzant i que sovint desconeixem.

Valorar, ser part activa i ser partícip del que pot ser més necessari fer en aquests moments als barris de Bufalà i Montigalà per optimitzar els recursos existents,  pensem que esdevé ara mateix imprescindible.

Per fer-ho, és indispensable la vostra participació, conèixer la vostra opinió, debatre-la plegats i configurar les comissions de treball a partir d’ara, i és per això que fem aquesta convocatòria.


Grup Motor del PDC Bufalà i Montigalà
(AMPA EMB Virolet, AMPA Planas i Casals, AMPA Pompeu Fabra, AMPA Isaac Albèniz, Associació de veïns i veïnes de Bufalà, Serveis Socials 3, Servei Salut Ajuntament, Ambulatori Bufalà - Canyet, Residència – Llar Parc Serentill, Parròquia Bufalà i veïnat)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada